Nachtrust spelers Anderlecht verpest: 'Alles voor de winst'

26 augustus 2021, 15:54   Bijgewerkt: 31 augustus 2021, 16:03

Supporters van Vitesse hebben in de nacht van woensdag op donderdag de nachtrust van de spelers van RSC Anderlecht verstoord. Omstreeks 03.00 uur werd nabij het spelershotel waar de selectie van de Belgische club verbleef vuurwerk afgestoken.

Volgens Het Laatste Nieuws werd de nachtrust van meerdere spelers ook daadwerkelijk verpest. Het vuurwerk klonk zo luid dat sommigen wakker werden. Het duurde bij een enkele spelers zelfs uren voordat zij de slaap weer vatten. Onder meer supportersgroep Crew Hanzestad was bij de actie betrokken. 'Alles voor de winst. We hopen dat jullie lekker hebben geslapen RSC Anderlecht!', schrijft Crew Hanzestad op Instagram.

In Arnhem geldt sinds woensdagmiddag een noodverordening. Die werd afgekondigd door de gemeente Arnhem uit vrees voor supportersrellen. Er waren aanwijzingen dat supporters van Anderlecht voornemens waren om de confrontatie aan te gaan met de aanhang van Vitesse. Vorige week werd door de gemeente Anderlecht een soortgelijke noodverordening afgekondigd.

Vitesse en Anderlecht spelen donderdagavond in de GelreDome de return van de play-offs in de Conference League. De eerste ontmoeting tussen de clubs eindigde in een 3-3 gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen