Cristiano Ronaldo lijkt nu écht op weg naar Manchester City

26 augustus 2021 – Het tijdperk van Cristiano Ronaldo bij Juventus lijkt definitief voorbij. Gianluca Di Marzio weet het zeker: de 36-jarige aanvaller gaat de Italiaanse club verlaten. Ronaldo heeft volgens de journalist zijn kluisje op Continassa, het trainingscomplex van Juventus, al leeggemaakt. Bij Manchester City ligt een contract voor twee seizoenen klaar voor de Portugese ster.

Cristiano Ronaldo lijkt nu écht op weg naar Manchester City

Niet alleen Di Marzio, ook 's werelds meest bekende transfergoeroe Fabrizio Romano schrijft dat Ronaldo hard op weg is naar de uitgang bij Juventus. De Portugese ster heeft zijn club volgens de Italiaanse journalist gevraagd hem te verkopen. Juventus kan een bod van Manchester City in de komende uren nog verwachten. Naar verluidt hoopt de Oude Dame tussen de 25 en 30 miljoen euro te verdienen aan de verkoop van Ronaldo.

Ondertussen bevindt Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Ronaldo, zich in Engeland om te onderhandelen met Manchester City. De Engelse grootmacht zou het salaris wat Ronaldo bij Juventus krijgt (rond de 31 miljoen euro) niet in zijn geheel overnemen. In afwachting van de transfer stelt Ronaldo zich niet beschikbaar voor de wedstrijd van Juventus tegen Empoli van aanstaande zaterdag.

Zo krijgt de zomerse transferperiode vermoedelijk een bijzonder slot. Niet alleen Ronaldo, maar ook Kylian Mbappé staat op het punt een toptransfer te maken. De aanvaller van Paris Saint-Germain gaat naar het zich laat aanzien aan de slag bij Real Madrid. De Madrilenen hebben een bod van 180 miljoen euro (inclusief bonussen) uitgebracht, dat waarschijnlijk wordt geaccepteerd door PSG.

Serie A

gerelateerd