Nieuwe megadeal AZ in de maak: Koopmeiners rekent op vertrek

27 augustus 2021, 07:39

AZ zag onder anderen Myron Boadu, Calvin Stengs, Marco Bizot en Jonas Svensson al vertrekken tijdens deze transferwindow, maar zeer waarschijnlijk komt daar ook aanvoerder Teun Koopmeiners nog bij. De sterkhouder staat in de concrete belangstelling van Atalanta Bergamo en de bal ligt momenteel bij de Alkmaarders, maar de hoofdrolspeler zelf rekent op een akkoord.

Dat laat Koopmeiners' zaakwaarnemer Karel Jansen weten tegen De Telegraaf, terwijl de captain zelf na het duel met Celtic (2-1 winst) ook liet doorschemeren dat de kans op een vertrek naar Italië zeer groot is. "Het punt nadert dat de hamer er als het ware op kan", vertelt Koopmeiners tegenover de ochtendkrant. Toch lijkt het erop alsof AZ nog niet heeft ingestemd, want dat blijkt uit wat belangenbehartiger Jansen laat weten.

"Het verschil tussen vraag en aanbod is redelijk marginaal geworden. Teun hoopt nu dat AZ hem deze transfer ook gunt, zoals ze steeds bij elke contractverlenging hebben verzekerd", laat hij weten over de laatste details van de deal die in orde moeten worden gebracht. De interesse vanuit de Serie A speelt al veel langer, maar lijkt nu dan toch tot een akkoord te komen.

Lees ookAZ'er Koopmeiners: "Word er soms geïrriteerd en gek van"

Koopmeiners zelf heeft er vertrouwen in, zo vertelt hij: "Je hebt drie partijen voor een akkoord nodig. Het lijkt erop dat we 'het punt' naderen." Eerder vertrokken ook Stengs (OGC Nice), Boadu (AS Monaco), Bizot (Stade Brest) en Svensson (Adana Demirspor) uit Alkmaar. Hoeveel er eventueel voor Koopmeiners wordt betaald, is nog niet bekend.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen