Feyenoord krijgt nul op rekest: duel met FC Utrecht blijft staan

27 augustus 2021, 08:20

Feyenoord heeft geprobeerd om het duel met FC Utrecht van komende zondag te verplaatsen. De Rotterdammers moeten al om 12.15 uur aantreden in de Eredivisie, terwijl het donderdagavond in de Conference League nog de verre uitwedstrijd in Zweden speelde tegen IF Elfsborg. Toch is er geen groen licht gekomen om de wedstrijd uit te stellen.

Dat schrijft RTV Rijnmond althans. 'Het verzoek later af te trappen of de wedstrijd te verschuiven is afgewezen, omdat de gemeente Utrecht zegt dat dit qua politie-inzet niet te regelen was', weet het regionale medium. Welke rol de KNVB gespeeld heeft in de keuzes om de wedstrijd op dit tijdstip te houden, is onduidelijk. Vorig seizoen was er in de play-offs ook al ontzettend veel te doen over het moment van voetballen tussen beide clubs. 

De Nederlandse voetbalbond had aangegeven dat er in principe meegewerkt wordt bij dergelijke verzoeken van Europees spelende clubs. Eerder in deze periode werd een wedstrijd van AZ geschrapt om de Alkmaarders een goede voorbereiding te geven op het duel in de Europa League. Enkele weken geleden gaf Slot aan dat hij graag later op de dag zou spelen en ervanuit ging dat het zou lukken, maar het plaatje is uiteindelijk niet rondgekregen.

Slot reageert op interesse in Viergever

Verder werd Feyenoord-trainer Arne Slot gevraagd naar de situatie rondom PSV'er Nick Viergever, in wie interesse zou zijn. De oefenmeester, die eerder wel een streep zette door de komst van Valentín Castellanos, wilde er niet al te veel over zeggen. "Wij houden onze ogen en oren open op de transfermarkt, maar om nou op alle namen in te gaan... Ik denk dat Frank Arnesen, Mark Koevermans en Toon van Bodegom weten op welke positie ik er graag spelers bij wil", zei hij tegenover het regionale medium. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen