'Volledige radiostilte rondom Ihatteren, komst Arias ver weg'

27 augustus 2021, 11:45   Bijgewerkt: 27 augustus 2021, 11:52

Een transfer voor Mohamed Ihattaren (19) is momenteel nog heel ver weg. Het PSV-talent is volstrekt overbodig en zoekt koortsachtig naar een nieuwe club, maar concrete biedingen zijn er nog zeker niet en de tijd begint behoorlijk te dringen van de aanvaller.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. Ihattaren's zaakwaarnemer Mino Raiola zou gespekken voeren met AS Monaco, maar daarvan is bij PSV in elk geval niks bekend. Er ligt geen bod en volgens het ED is er ook nog geen persoonlijk akkoord tussen de PSV'er en de Franse topclub. Een definitieve transfer van Ihattaren waarbij alle partijen kunnen leven is derhalve heel ver weg. 

Desondanks is de verwachting in Eindhoven dat Ihattaren in de komende dagen nog wel vertrekt naar 'een nog onbekende bestemming'. Mocht het echter onverhoopt niet goedkomen, dan heeft Ihattaren wel een enorm probleem. Bij PSV krijgt hij geen nieuwe kans en wordt hij 'zeker niet' opgenomen in de A-selectie van Roger Schmidt. Een zomers vertrek zou voor alle partijen de beste oplossing lijken.

Lees ookGerbrands over Ihattaren: "We hebben er echt alles aan gedaan"

Weinig inkomend nieuws

Verder kwam Voetbal International met een kleine update over de inkomende transfers, waarvan technisch directeur John de Jong er nog een aantal hoogt te realiseren. De deals met Luuk de Jong en Santiago Arias zijn ver weg; laatstgenoemde lijkt namelijk op weg naar Granada. Verder heeft Hoffenheim de beste papieren voor de komst van Ritsu Doan, terwijl de Eindhovenaren, zoals reeds uitlekte, niet willen meewerken aan een vertrek van Nick Viergever naar Feyenoord. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen