Van Bommel niet tevreden in aanloop naar eerste serieuze test

27 augustus 2021, 17:15

VfL Wolfsburg beleefde een slechte voorbereiding onder Mark van Bommel, maar in de Bundesliga is de oefenmeester goed begonnen. De eerste twee duels werden gewonnen. Het zorgt voor vertrouwen, maar de trainer is nog niet tevreden. Dat vertelt hij in aanloop naar de eerste serieuze test van het seizoen, tegen RB Leipzig.

Zondagmiddag om half zes staan de nummers twee en vier van het afgelopen seizoen tegenover elkaar. De ploeg van Van Bommel is de enige in de hele competitie die na de eerste twee duels de volle buit heeft gepakt. "Geen enkele wedstrijd in de competitie is gemakkelijk om te winnen, des te blijer ben ik met de zes punten waar we nu op staan", wordt de oefenmeester geciteerd door Voetbal International. De komende tegenstander heeft tot dusver één duel gewonnen en de andere verloren. 

Van Bommel is lovend over Leipzig. "Zij draaien de laatste jaren bovenin mee in de competitie. Ze komen ook ver in de Champions League. Het wordt geen makkelijke wedstrijd, maar ik denk dat ze ook niet graag tegen ons spelen. RB Leipzig heeft sterke en zwakke punten, net als wij. We moeten ondanks de koppositie met beide benen op de grond blijven staan. Dat hebben we ook gedaan toen we veel kritiek kregen in de voorbereiding. We hebben twee duels gewonnen, maar het is nog niet goed genoeg", waarschuwt de trainer.

Desondanks zal de oefenmeester enorm blij zijn met zes punten. Dat kwam als geroepen na de slechte voorbereiding en de pijnlijke uitschakeling in het bekertoernooi. Wolfsburg won, maar Van Bommel wisselde een keer teveel. Daardoor werd de ploeg alsnog uitgeschakeld. Dit weekend wacht de eerste serieuze test voor de oefenmeester met zijn nieuwe club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen