Dit is het speelschema van Ajax in de Champions League

28 augustus 2021 – De UEFA heeft het speelschema van de groepsfase van de Champions League bekendgemaakt. Ajax weet daardoor nu wanneer het Sporting Portugal, Borussia Dortmund en Besiktas treft.

Dit is het speelschema van Ajax in de Champions League

Ajax werd donderdagavond ingedeeld in Groep C. Een loting waar de Amsterdammers niet over mogen klagen. De ploeg van trainer Erik ten Hag begint het nieuwe seizoen in de Champions League op woensdag 15 september. Dan staat om 21.00 uur de uitwedstrijd tegen Sporting Portugal op het programma.

Twee weken later komt Besiktas, door Ten Hag gebombardeerd tot dark horse, op bezoek in de Johan Cruijff ArenA. Op dinsdag 28 september om 18.45 uur om precies te zijn. In de derde groepswedstrijd is Borussia Dortmund de tegenstander. De Duitsers zijn dinsdag 19 oktober (21.00 uur) te gast in Amsterdam.

Weer twee weken later komen Ajax en Borussia Dortmund elkaar in het Signal Iduna Park opnieuw tegen, op woensdag 3 november om 21.00 uur. De Amsterdammers spelen drie weken later de uitwedstrijd tegen Besiktas (18.45 uur) en sluiten de groepsfase op dinsdag 7 december (21.00 uur) af met een thuiswedstrijd tegen Sporting Portugal.

Ajax

gerelateerd