Mario Balotelli is frustraties niet de baas na vroege wissel

28 augustus 2021, 09:53

Mario Balotelli heeft weer eens om de verkeerde redenen de headlines gehaald. De 31-jarige aanvaller werd vrijdagavond tijdens de wedstrijd tussen Adana Demirspor en Atiker Konyaspor (1-1) na 56 minuten naar de kant gehaald. In woord en gebaar maakte hij vervolgens duidelijk het niet eens te zijn met de wissel.

Balotelli staat sinds deze zomer onder contract bij Adana Demirspor, een ambitieuze Turkse club. De flamboyante Italiaan maakte twee weken geleden tegen Fenerbahçe zijn debuut in de Süper Lig en verscheen ook tegen Kayserispor en Atiker Konyaspor aan de aftrap. Voor Balotelli staat de teller na drie wedstrijden op slechts één assist.

Tegen Atiker Konyaspor besloot trainer Samet Aybaba zijn sterspeler vlak na rust naar de kant te halen. Daar was Balotelli duidelijk niet van gediend. De Italiaan nam woedend plaats op de bank, maakte de nodige gebaren, sloeg een keer tegen de dug-out en nam ook geen blad voor de mond.

De loopbaan van Balotelli is al enige tijd in verval. De Italiaan was nog niet eens zo lang geleden een van de meest begeerde spitsen ter wereld. Via Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool, OGC Nice, Olympique Marseille, Brescia en AC Monza is hij nu neergestreken in Turkije.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen