Barcelona neemt zorgen weg over Memphis en De Jong

28 augustus 2021, 12:30

Ronald Koeman kan zondag gewoon een beroep doen op Memphis Depay en Frenkie de Jong. De Oranje-internationals maken deel uit van de wedstrijdselectie van FC Barcelona voor de ontmoeting met Getafe. De afgelopen dagen waren er wat twijfels over de inzetbaarheid van het duo.

Zowel Memphis als De Jong was niet helemaal ongeschonden uit de uitwedstrijd tegen Athletic Bilbao (1-1) gekomen. Beide spelers maakten de wedstrijd vol, maar kregen wel de nodige tikken te verduren. Memphis sloot woensdag weer aan bij de groepstraining, terwijl De Jong vanaf vrijdag weer met zijn ploeggenoten op het trainingsveld stond.

Voor Koeman is de inzetbaarheid van De Jong en Memphis goed nieuws. Daarentegen kan de Nederlandse oefenmeester geen beroep doen op Eric García (schorsing), Pedri (vakantie) en Gerard Piqué (blessure). Marc-André ter Stegen en Óscar Mingueza maken weer deel uit van de selectie, Philippe Coutinho is op de weg terug en ook Ansu Fati heeft zijn gezicht weer laten zien op het trainingsveld. Sergio Agüero en Ousmane Dembélé zijn voorlopig nog niet inzetbaar.

Barcelona is het nieuwe seizoen in de Spaanse competitie met vier punten uit twee wedstrijden. De seizoensopener tegen Real Sociedad eindigde in een overtuigende zege (4-2), waarna Memphis de Catalanen een punt bezorgde op bezoek bij Athletic Bilbao (1-1). Getafe, de komende tegenstander van Barça, is nog puntloos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen