'Real Madrid wil niet langer wachten en stelt PSG ultimatum'

28 augustus 2021, 15:27

Real Madrid heeft Paris Saint-Germain een ultimatum gesteld. De Spaanse grootmacht wil uiterlijk dit weekend de onderhandelingen over de transfer van Kylian Mbappé afronden. Lukt dat niet, dan wordt de stekker uit de deal getrokken.

Real Madrid heeft nog tot dinsdag 23.59 uur de tijd om Mbappé los te weken bij Paris Saint-Germain, maar de Madrilenen zijn niet van voornemens om de komst van de Franse aanvaller in de laatste twee dagen van de zomerse transferwindow pas af te ronden. 'Het is dit weekend of nooit', is volgens Le Parisien de boodschap die de Madrilenen naar de Franse hoofdstad hebben gestuurd.

In Parijs heeft men een tweede bod van Real Madrid op Mbappé in beraad. De club uit de Spaanse hoofdstad hoopt de aanvaller voor 170 miljoen euro (plus tien miljoen euro aan variabelen) over te nemen. Besluit PSG om Mbappé niet te verkopen, dan is de kans groot dat hij over een jaar alsnog naar Real Madrid verkast. Maar dan gratis. Mbappé verscheen zaterdagmorgen op het trainingsveld van PSG, maar zit met zijn hoofd al in Spanje. Hij hoopt vurig dat de clubs een akkoord bereiken.

Voor alle partijen begint de tijd te dringen. Maar dat het snel kan gaan, bleek vrijdag wel bij een ander transferdossier. 's Ochtends leek Cristiano Ronaldo nog op weg naar Manchester City, 's middags maakte Manchester United de terugkeer van de Portugese ster wereldkundig.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen