Slot over vertrek: "Hopen hem beter terug te krijgen"

29 augustus 2021, 12:34   Bijgewerkt: 29 augustus 2021, 13:45

Robert Bozeník gaat Feyenoord tijdelijk verlaten, zo heeft coach Arne Slot bevestigd in gesprek met ESPN. De spits maakt op huurbasis de overstap naar de Duitse 2. Bundesligaclub Fortuna Düsseldorf. Slot hoopt dat zijn ploeg zich de komende dagen bovendien nog weet te versterken met een nieuwe buitenspeler.

"Hij gaat voor een seizoen naar Düsseldorf", doelt Slot op Bozeník. "Ik denk dat dit een goede oplossing is. Iedereen weet dat hij afgelopen seizoen een moeilijk jaar heeft gehad. Ik heb hem de kans gegeven door hem op te stellen en invalbeurten te gunnen, maar het ging moeilijk. Dan moet je eerlijk zijn naar elkaar. De beste oplossing is om een nieuwe omgeving te zoeken en daar vooral heel veel gaan spelen. We hopen hem beter terug te krijgen."

Lees ook: Bozenik verkast naar Duitsland

Na het vertrek van de Slowaakse spits hoopt Feyenoord snel een nieuwe buitenspeler te presenteren. Manchester United-aanvaller Amad Diallo is voor de voorhoedeposities in beeld. "Ik kan niets over de exacte status vertellen", vertelt Slot. "Ik heb me de laatste dagen beziggehouden met de voorbereiding op FC Utrecht-uit. Maar hij is inderdaad een van de opties."

Volgens transferexpert Fabrizio Romano is het een 'kwestie van uren' voordat Feyenoord de nieuwe aanvaller presenteert. Manchester United en Feyenoord bereikten zaterdag al een akkoord en verwachten snel witte rook. Na het aantrekken van Diallo hoopt Feyenoord nog op een nieuwe verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen