Ten Hag over basisplaats Antony: "Hij speelde Vitesse dronken"

29 augustus 2021, 14:39

Erik ten Hag heeft in de thuiswedstrijd tegen Vitesse een basisplaats gegeven aan Antony. De Braziliaan zat vorige week tegen FC Twente nog op de bank, maar keert zondagmiddag terug op het opstellingsformulier van Ajax. Dat gaat ten koste van Steven Berghuis, die na een matig begin naar de bank verhuist.

Volgens Ten Hag is Berghuis echter nog niet zijn plek kwijt. "Voor vandaag kies ik voor Antony", verklaarde Ten Hag in gesprek met ESPN. "Hij is na de Olympische Spelen met veel motivatie bij ons teruggekeerd en krijgt het vertrouwen. Afgelopen seizoen speelde hij de linkerflank van Vitesse helemaal dronken. Dat zullen zij ook niet vergeten zijn."

Marciano Vink was het niet eens met de keuze van Ten Hag. "Ik vind Berghuis een echte topspeler met veel rendement. Gun hem gewoon een paar wedstrijden en zorg dat hij in stelling wordt gebracht. Ik had hem een paar wedstrijden laten staan zodat hij ritme kan krijgen. Antony heeft het vorig jaar goed gedaan, maar ik ben enorm fan van Berghuis. Ik zou graag willen zien dat hij meer zijn draai vindt bij Ajax."

Vooralsnog pakt  de keuze van Ten Hag niet slecht uit. Na een fraai hakje van Noussair Mazraoui opende de Braziliaan al na vijf minuten de score tegen Vitesse.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen