Van Bommel en Weghorst heroveren koppositie; Botman wint

29 augustus 2021, 19:25

VfL Wolfsburg heeft de perfecte competitiestart een vervolg gegeven. De ploeg van trainer Mark van Bommel en spits Wout Weghorst won met minimale cijfers van topclub RB Leipzig: 1-0. na een matige voorbereiding heeft Van Bommel inmiddels de smaak te pakken in Duitsland. Zijn Wolfsburg is de enige ploeg zonder puntenverlies in de Bundesliga.

Jérome Roussillon bepaalde de eindstand zeven minuten na rust uiteindelijk op 1-0. Door de zege kwam Wolfsburg op negen punten, terwijl de naaste achtervolgers op zeven punten staan. Bij Wolfsburg maakte Wout Weghorst de negentig minuten vol. Bij RB Leipzig kwam Brian Brobbey kort voor tijd nog binnen de lijnen als supersub, maar hij kon zijn ploeg niet naar een gelijke stand schieten.

Lille - Montpellier: 2-1

Na twee remises en een nederlaag heeft de Franse landskampioen Lille de eerste zege van het seizoen genoteerd. De ploeg van basisklant Sven Botman rekende in eigen huis af met Montpellier. Yusuf Yazici en Jonathan David waren trefzeker namens de thuisploeg, terwijl Gaëtan Laborde in de blessuretijd van de eerste helft iets terugdeed. Montpellier moest in de slotfase van de wedstrijd met tien man op zoek naar de gelijkmaker. Junior Sambia kreeg na 73 minuten namelijk zijn tweede gele kaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen