Memphis eist meer van Barcelona: "Er zijn veel verbeterpunten"

29 augustus 2021, 23:55

Memphis Depay vindt dat FC Barcelona na de interlandperiode beter moet gaan voetballen. De Catalanen speelden zondagmiddag een matige wedstrijd tegen Getafe, maar trokken uiteindelijk wel een 2-1 overwinning over de streep. Memphis weet dat er werk aan de winkel is voor hem en zijn ploeggenoten.

"We hebben de drie punten en die hadden we nodig", vertelde Memphis na afloop via de clubkanalen. "Daar zijn we ook erg blij mee. Mijn doelpunt betekent nu nog meer, al ben ik niet tevreden met ons spel. Er zijn veel verbeterpunten en dat weten we. Ik weet dat ik zelf ook nog veel meer kan geven. Ik voelde me vandaag niet helemaal fris en had pijn. Het belangrijkste is dat we die punten hebben."

Ook trainer Ronald Koeman zag een matig Barcelona. Toch was de coach blij met de vechtlust van zijn spelers. "In de tweede helft waren we nerveus en raakten we de bal snel kwijt. Het is belangrijk om dan toch te winnen. Dat ging vorig seizoen in dezelfde situatie een aantal keer mis en verspeelden we punten. De werklust van het team is erg belangrijk. We kunnen immers niet altijd ons hoogste niveau halen."

Barcelona kwam in Camp Nou vroeg op voorsprong door een doelpunt van Seri Roberto. Getafe kwam echter snel langszij via Sandro Ramírez. Daarna was het Memphis, die op aangeven van Frenkie de Jong de winnende treffer verzorgde. De bezoekers hadden in de tweede helft recht op meer dan een nederlaag, maar kwamen niet tot scoren. Barcelona heeft na drie wedstrijden in La Liga zeven punten verzameld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen