Fraaie treffer Danjuma helpt Koeman een handje tegen Atlético

30 augustus 2021, 07:49

Arnaut Danjuma Groeneveld heeft zich zondagavond direct laten zien voor zijn nieuwe club. Na een eerdere invalbeurt van enkele minuten, kreeg hij nu een halfuur de tijd om zich te laten zien. Uit bij landskampioen Atlético Madrid pakte hij zijn kans direct door zijn ploeg een kwartier voor tijd op voorsprong te schieten. Diep in de blessuretijd beperkte Atlético de schade door er nog 2-2 van te maken.

Bij de thuisploeg keerde topschutter Luis Suarez terug in de basis na zijn vakantie. Samen met Angel Correa, die de afgelopen twee wedstrijden met drie doelpunten aardig op dreef was, stond hij in de voorhoede. Net na rust incasseerde het echter de eerste tegentreffer van Manuel Trigueros. Lang had het spitsenduo echter niet nodig om de stand gelijk te trekken, want vier minuten later maakte Suarez er op aangeven van Correa 1-1 van.

Een halfuur voor tijd werd miljoenenaankoop Danjuma in het veld gebracht door Unai Emery en hij bewees direct gevaar te kunnen stichten. Na een eerder dreigend moment was het even later wel raak. Achterin bij Atlético werd te veel naar elkaar gekeken, waardoor de Nederlander kon onderscheppen. Hij kreeg de bal terug van Yeremi Pino en rondde knap af.

Lees ook: Memphis en De Jong belangrijk voor winnend Barça

In de vijfde minuut van de blessuretijd zorgde een eigen doelpunt van Aissa Mandi ervoor dat Danjuma zich toch niet de matchwinner mocht noemen, maar hij heeft zijn landgenoten bij FC Barcelona een goede dienst bewezen in de strijd om het kampioenschap. Door de misstap hebben Barcelona, Atlético en Real Madrid nu evenveel verliespunten na drie wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen