Messi-gekte: doelman neemt kind mee het veld op voor foto

30 augustus 2021, 08:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het debuut van Lionel Messi voor Paris Saint-Germain is niet onopgemerkt voorbijgegaan. De Argentijnse ster kreeg zondagavond tegen Stade Reims (0-2 winst) een klein halfuur speeltijd, maar was uiteindelijk een stuk langer op het veld te bewonderen.

Na het laatste fluitsignaal snelden de spelers van de thuisploeg richting de zesvoudig winnaar van de Ballon d'Or. Voor een praatje, een kiekje of simpelweg om Messi de hand te schudden. Predrag Rajkovic maakte het helemaal bont. De doelman van Stade Reims duwde zijn zoontje in de armen van Messi voor een foto.

Ook Mitchell van Bergen, de van sc Heerenveen overgekomen aanwinst van Stade Reims had na afloop van de wedstrijd een kort onderonsje met Messi. De Nederlandse aanvaller maakte in het Stade Auguste Delaune zijn debuut in de Ligue 1.

Messi was zondagavond voor het eerst in een ander shirt dan dat van FC Barcelona te bewonderen. Als invaller kwam de 34-jarige Argentijn na 66 minuten binnen de lijnen voor Neymar. Op dat moment stond de eindstand al het op het scorebord. Kylian Mbappé, die wordt gelinkt aan een vertrek naar Real Madrid, werd met twee doelpunten de matchwinner.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen