Veerman in spanning: "Misschien dat AZ opnieuw komt"

30 augustus 2021 – Het worden twee spannende dagen voor Joey Veerman. De spelmaker van sc Heerenveen wil dolgraag een transfer maken, maar de tijd dringt. AZ ziet in Veerman de beoogde vervanger van Teun Koopmeiners, maar hikt tegen de vraagprijs aan. De Friezen verlangen naar verluidt acht miljoen euro voor de middenvelder, terwijl AZ een veel lagere transfersom in het hoofd heeft.

Veerman in spanning: "Misschien dat AZ opnieuw komt"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ze hebben rond de vier à vierenhalf miljoen geboden. Heerenveen heeft het eerste bod van tafel geschoven, daarna heb ik niets meer gehoord. Misschien dat AZ opnieuw komt", laat Veerman na afloop van de ontmoeting tussen Heerenveen en AZ (1-3) weten aan De Telegraaf. De middenvelder ziet een transfer naar de Alkmaarse club wel zitten. "Omdat het toch wel een topclub is. Maar ik heb nog niet concreet met ze gesproken. Hoe het nu verder gaat? Geen idee. Toen ik naar Heerenveen ging was het in twee uur geregeld."

Het verschil tussen vraag en aanbod is zo groot dat het nog maar de vraag is of AZ en Heerenveen voor dinsdagavond 23.59 uur een deal kunnen sluiten. "Heerenveen heeft bepaalde eisen en daar kan geen club aan voldoen. Of ze kunnen daar wel aan voldoen, maar vinden mij dat niet waard", besluit Veerman, die eerder bij ESPN aangaf niet te zullen morren als de clubs geen overeenstemming bereiken.

Bij AZ moet Veerman de schoenen van Koopmeiners vullen. De aanvoerder is op weg naar Atalanta, dat elf miljoen euro plus twee miljoen euro aan variabelen voor hem neertelt. Koopmeiners bevestigde zondag dat hij naar Italië vertrekt. AZ en Atalanta hebben de transfer nog niet bevestigd.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd