Lang hint naar racistisch incident: 'Als je een grote meneer bent...'

30 augustus 2021, 09:30

Wat fluisterde Sinan Bolat zondag in het oor van Noa Lang? Een Instagram-post van de aanvaller van Club Brugge doet de nodige stof opwaaien. Lang lijkt namelijk te insinueren dat hij racistisch is bejegend door de doelman van KAA Gent.

Lang en Brugge kregen zondag een pak slaag van Gent. De kampioen van België werd op een 6-1 nederlaag getrakteerd, de grootste nederlaag in bijna tien jaar tijd. Lang kreeg het in de Ghelamco Arena aan de stok met Bolat. Volgens de voormalig Ajacied ging de doelman van Gent daarbij flink over de schreef.

'Als je een grote meneer bent', begint Lang op Instagram. 'Laat de mensen daadwerkelijk weten wat je me hebt verteld. De waarheid zal altijd zegevieren. Moeders mag je ook erbuiten laten", aldus de 22-jarige aanvaller, die #saynotoracism aan zijn bericht toevoegt.

Bolat is zich van geen kwaad bewust. Hij ontkent Lang racistisch te hebben bejegend. "Ik zei gewoon dat hij het rustig aan moest doen, niet meer dan dat", laat hij weten bij Eleven Sports. "Hij was een beetje hevig en nerveus, dat was niet nodig. Maar meer was er ook niet aan de hand."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen