Volendam wint arbitragezaak tegen Micky van de Ven

30 augustus 2021, 14:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Volendam is in het gelijk gesteld door de arbitragecommissie in de zaak die werd aangespannen door Micky van de Ven, zo meldt De Telegraaf. Het betekent dat het contract van de twintigjarige verdediger niet wordt ontbonden.

Van de Ven had de zaak aangespannen omdat hij vindt dat Volendam hem de kans op financiële en sportieve verbetering ontneemt. De jonge verdediger staat in de belangstelling van VfL Wolfsburg, dat bereid is twee miljoen euro voor zijn komst te betalen. Volendam wil echter meer geld zien van de club van trainer Mark van Bommel.

De arbitragecommissie heeft Volendam in alle punten in het gelijk gesteld, waardoor zaakwaarnemer Mino Raiola nu een andere oplossing voor zijn cliënt moet vinden. Lukt het niet om de getalenteerde centrumverdediger vandaag of morgen alsnog aan Wolfsburg of een andere club te slijten, dan staat hij in elk geval nog een half jaar op de loonlijst in Volendam.

Bij monde van advocaat Quant stelt Volendam dat dit 'een belangrijke uitspraak is voor het hele Nederlandse voetbal.' "FC Volendam heeft het gelijk volledig aan haar kant gekregen in een wedstrijd tegen de grote voetbalmakelaars en advocaten", reageert hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen