AZ zet met potlood streep door komst Joey Veerman

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

30 augustus 2021 – Joey Veerman maakt deze zomer waarschijnlijk niet de overstap van SC Heerenveen naar AZ. De spelmaker stond in de belangstelling van de Alkmaarders, die zelfs al een bod uitbrachten. Dat werd door de Friezen afgewezen, maar nieuw contact heeft niet geleid tot een akkoord.

AZ zet met potlood streep door komst Joey Veerman

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"We hebben aangegeven hoeveel financiële rek er wat ons betreft nog inzit", vertelt voetbaldirecteur Max Huiberts aan Voetbal International. "Maar Heerenveen heeft blijkbaar hogere bedragen in gedachten. We dachten een redelijke kans te maken Joey over te nemen. Maar in de huidige situatie wordt het lastig. Tenzij Heerenveen zich bedenkt."

Veerman bevestigde zondag na de wedstrijd tegen uitgerekend AZ dat de Alkmaarders een bod van rond de 4,5 miljoen euro hadden uitgebracht, terwijl de Friezen minstens acht miljoen euro verlangen. Veerman zou worden gezien als vervanger van de naar Atalanta Bergamo vertrekkende Teun Koopmeiners. "We hebben Fredrik Midtsjø nog binnenboord, bovendien hebben Jordy Clasie en Tijjani Reijnders bewezen prima op de plek van Teun te kunnen spelen", aldus Huiberts.

De technisch directeur is niet van plan het onderste uit de kan te halen. "Voor Veerman zijn we bereid ver te gaan, maar er zijn grenzen. Ons aankoopbeleid blijft vooral gericht op spelers die hier verder kunnen groeien. Jongens als Karlsson, Beukema, Evjen, Sugawara, Oosting." AZ verkocht deze zomer al sterspelers Myron Boadu, Marco Bizot en Calvin Stengs.

  • Topclub Adv

    Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

    Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd