'Real zet Mbappé uit het hoofd en wacht op transfervrije status'

30 augustus 2021, 19:05

Kylian Mbappé lijkt alsnog bij Paris Saint-Germain te blijven. De Franse superspits wordt al dagenlang begeerd door Real Madrid, dat zijn eenjarige verbintenis voor liefst 170 miljoen euro af wilde kopen. Volgens Sky Sports heeft de Madrileense grootmacht zich echter bedacht. Mbappé lijkt in Parijs te blijven, waar hij met Lionel Messi en Neymar een droomvoorhoede vormt.

Real Madrid wilde de Franse steraanvaller het liefst deze zomer naar La Liga halen, maar beseft waarschijnlijk nu dat het krankzinnig is om 170 miljoen euro neer te tellen voor een speler die komend seizoen transfervrij is. Mbappé kan over vier maanden, vanaf 1 januari om precies te zijn, worden gestrikt op een voorcontract. In dat geval is de komst van de ster dus transfervrij.

PSG doet al maanden verwoede pogingen om het contract van Mbappé te verlengen, maar de 22-jarige aanvaller lijkt toe aan een nieuwe uitdaging. Omdat Real Madrid hengelde naar zijn handtekening, wilde Paris Saint-Germain stunten met de komst van Erling Haaland. Zijn transfer lijkt echter na het afhaken van de Mbappé-deal eveneens van de baan.

Mbappé was afgelopen zondag nog de grote man aan de kant van Paris Saint-Germain. De aanvaller zorgde met twee treffers hoogstpersoonlijk voor de 0-2 overwinning op Stade Reims.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen