'PSV concurreert met CSKA om Franse middenvelder'

31 augustus 2021, 11:33

PSV is zo'n twaalf uur voor sluitingstijd nog niet klaar op de transfermarkt. De Eindhovenaren lijken sowieso spits Carlos Vinícius nog aan de selectie toe te gaan voegen, maar hebben zich daarna ook in Frankrijk gemeld voor een versterking op het middenveld. Het gaat om Angers-speler Angelo Fulgini.

Dat schreef het Franse RMC Sport dinsdagochtend. Volgens het medium is PSV momenteel in onderhandeling met de huidige nummer twee van de Franse Ligue 1. Daarbij heeft het overigens wel concurrentie. Volgens het Russische Sport24 zou ook CSKA Moskou de middenvelder graag vastleggen. De club verkocht eerder op de dag Nikola Vlasic aan West Ham United. 

De net 25 geworden Angelo Fulgini is een in Ivoorkust geboren Fransman, die afgelopen seizoen bij Angers vooral als aanvallende middenvelder fungeerde. In die rol was hij in 33 wedstrijden goed voor zeven goals en drie assists. Angers nam Fulgini in 2017 voor 1,4 miljoen euro over van FC Valenciennes, de club die hem opleidde. Zijn huidige waarde wordt door Transfermarkt geschat op twaalf miljoen euro.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen