Ook voor Dilrosun en Sandler lonkt Frans avontuur

31 augustus 2021 – Het heeft er alle schijn van dat vlak voor het verstrijken van de zomerse transferperiode nog meer Nederlandse spelers de overstap naar de Ligue 1 maken. Javairô Dilrosun als Philippe Sandler lijken hard op weg naar de Franse competitie.

Ook voor Dilrosun en Sandler lonkt Frans avontuur

Dilrosun wordt door meerdere media in verband gebracht met een overgang naar Girondins Bordeaux. Volgens Bielefeld, verslaggever van Sky Deutschland, is het vrijwel zeker dat de aanvaller Hertha BSC gaat verlaten. Dilrosun, die eerder deze zomer werd gelinkt aan een huurtransfer naar Feyenoord, zou dinsdag niet op de training van de Duitse club zijn verschenen. Naast Bordeaux heeft ook een aantal andere clubs interesse.

Voor Sandler, die op een dood spoor zit bij Manchester City, lonkt een overgang naar Troyes. De voormalig verdediger van PEC Zwolle moet de hekkensluiter van de Ligue 1 helpen in de strijd tegen degradatie. Sandler is mede door blessureleed de afgelopen jaren weinig aan spelen toegekomen. In het seizoen 2019/20 werd hij verhuurd aan RSC Anderlecht, waarvoor hij elf keer in actie kwam.

Dilrosun en Sandler kunnen de zevende en achtste Nederlanders worden die deze zomer de overstap naar de Ligue 1 maken. Georginio Wijnaldum (Paris Saint-Germain), Justin Kluivert, Calvin Stengs, Pablo Rosario (allen OGC Nice), Marco Bizot (Stade Brest) en Mitchell van Bergen (Stade Reims) gingen hen voor.

Bundesliga

gerelateerd