Memphis vraagteken voor wedstrijd tegen Noorwegen

31 augustus 2021, 14:39

Het is onzeker of Memphis Depay woensdagavond mee kan spelen tegen Noorwegen. De aanvaller van FC Barcelona kampt met lichte klachten, waardoor zijn inzetbaarheid een vraagteken is. Bondscoach Louis van Gaal beschikt verder over een volledig fitte spelersselectie.

"We hebben alleen een vraagteken rond Memphis", vertelde Van gaal op de voorbereidende persconferentie. "Het ziet er vooralsnog goed uit, want hij heeft vandaag de training afgemaakt. Maar ik heb nog niet van hem gehoord hoe het gaat." Memphis werkte maandagmiddag tijdens de training een aangepast programma af. Hij trok zich terug in de sportschool.

Lees ook: Louis van Gaal vindt Oranje een 'uniek team'

Memphis speelde afgelopen weekend nog negentig minuten met Barça tegen Getafe. De Catalanen wonnen met 2-1 dankzij de winnende treffer van de nieuwe aanvaller. Memphis kwam echter niet geheel okselfris uit dat duel. De aanvaller heeft geen grote schade opgelopen, maar het is onduidelijk of hij morgen kan starten. Zijn afwezigheid zou een flinke aderlating zijn. Oranje kan iedereen gebruiken om Noorwegen te verslaan en zo op de rit te blijven voor WK-kwalificatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen