'Lammers hard op weg naar Bundesliga, optie tot koop'

31 augustus 2021, 15:43

Sam Lammers gaat komend seizoen voor speeltijd in de Duitse Bundesliga. Naar verluidt wordt de Nederlandse spits van Atalanta momenteel medisch gekeurd door Eintracht Frankfurt. Dat schreven verschillende Duitse media dinsdagmiddag.

BILD was de eerste die het nieuws bracht dat Lammers voor zijn verhuur onderweg was naar Duitsland. Daar voegde Kicker later aan toe dat de club daarbij ook een koopoptie heeft bedongen. Mogelijk komt het Italiaanse avontuur van de spits daarmee tot een vroegtijdig einde. Bij Atalanta ligt hij nu nog vast tot medio 2023.

De voormalig PSV'er tekende in de zomer van 2020 bij Atalanta, maar moest het daar voornamelijk met invalbeurten doen. Hij speelde in totaal negentien wedstrijden voor de club, waarvan slechts één als basisspeler. Lammers tekende in die periode voor twee doelpunten. 

Dat hij dit seizoen verhuurd zou worden, leek daarom al duidelijk. Onder meer Feyenoord zou tot de geïnteresseerden hebben behoord, maar tot een akkoord kwam het niet. In eerste instantie liet Atalanta weten Lammers liever dicht bij huis te houden en aan Genoa te verhuren. In plaats daarvan wordt het nu dus een transfer naar de Bundesliga. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen