Heerenveen pikt Nederlands toptalent op bij Monaco

31 augustus 2021, 16:15   Bijgewerkt: 31 augustus 2021, 16:20

SC Heerenveen heeft in Anthony Musaba een geschikte vervanger gevonden voor de naar Frankrijk vertrokken Mitchell van Bergen. De twintigjarige buitenspeler wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van AS Monaco. Musaba, die het rugnummer 11 gaat dragen, verdiende via NEC een toptransfer naar Frankrijk. 

Musaba verruilde NEC vorig jaar zomer voor een avontuur bij AS Monaco, dat liefst 2,5 miljoen euro neertelde voor de in Beuningen geboren buitenspeler. Musaba werd direct op huurbasis naar België gestuurd. Bij Cercle Brugge was hij afgelopen seizoen in 29 competitieduels goed voor zes treffers. Namens NEC scoorde hij het seizoen daarvoor zeven keer.

Musaba is de vervanger van Mitchell van Bergen, die heeft gekozen voor een overstap naar Stade Reims. "Na het vertrek van Mitchell van Bergen hebben we snel doorgeschakeld. Anthony staat al een aantal jaar bij de scouting op de radar. Hij is een zeer talentvolle en technisch vaardige buitenspeler met veel power in zijn spel. We zijn blij dat hij ervoor gekozen heeft om zich bij ons verder te ontwikkelen", vertelt technisch directeur Ferry de Haan op de clubwebsite.

Doodeman

Almere City hoopt zich volgens Voetbal International de komende uren nog versterken met Nick Doodeman. De aanvaller zit bij SC Cambuur op de bank, maar de Friezen lijken niet bereid om mee te werken aan een transfer. Doodeman maakte vooral bij FC Volendam veel indruk in de Keuken Kampioen Divisie. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen