FC Barcelona
0 – 1
Real Madrid
Ajax
1 – 0
PSV

'Feyenoord gaat Haps slijten, maar grijpt naast komst Van de Ven'

31 augustus 2021 – Feyenoord kan een flinke financiële meevaller tegemoet zien op de slotdag van de transferwindow. De transfer van Ridgeciano Haps naar La Venezië is vrijwel zeker rond en levert de Rotterdammers ongeveer een half miljoen euro. Bovendien komt er meer ruimte vrij in het salarishuis in De Kuip, al kan door de komst van Micky van de Ven (20) een streep.

'Feyenoord gaat Haps slijten, maar grijpt naast komst Van de Ven'

Voetbal International bevestigt de eerdere geruchten dat de deal van Haps rond gaat komen. In combinatie met het vertrek van Wouter Burger moest er financiële speelruimte gemaakt worden voor de komst van Van de Ven. De jonge centrale verdediger van FC Volendam is zeer gewild, maar gaat vermoedelijk géén overstap maken naar Rotterdam-Zuid.

Volgens VI gaat Mark van Bommel met VfL Wolfsburg met de verdediger aan de haal. Hoeveel er voor hem betaald moet worden, is onbekend. In eerste instantie werd een bod van twee miljoen euro vanuit de Bundesliga nog keihard afgewezen door Het Andere Oranje. Feyenoord hoopte ook nog op de diensten van Van der Ven, maar grijpt voorlopig dus op alle vlakken mis.

Lees ook'Feyenoord doet 'alles of niets poging' bij KKD-smaakmaker'

Met het aanstaande vertrek van Burger (voor zo'n 700.000 euro) en Haps komt er financieel in elk geval goed nieuws voor Feyenoord. Arsenal-aanvaller Reiss Nelson (21) komt in elk geval nog als versterking binnen. Volgens De Telegraaf komt er vanuit Duitsland liefst 3,5 miljoen euro plus doorverkoopclausules op tafel voor Van de Ven. De kans is klein dat Feyenoord dat ook had kunnen bekostigen. Volgens Feyenoord Transfermarkt komt er naaset Nelson mogelijk nog een aanvaller. 

Feyenoord

gerelateerd