'Atlético en FC Barcelona onderhandelen over ruildeal Griezmann'

31 augustus 2021, 17:26

Komt er op de slotdag van de transferwindow nog een grote deal in Spanje? Mogelijk wel, want er wordt vrij serieus gesproken over een mogelijke ruildeal tussen Antoine Griezmann en João Félix. Atlético Madrid zou de Portugees overigens niet willen laten gaan, maar heeft wel interesse in de Franse spits, waardoor beide partijen dinsdagavond nog om tafel zitten. 

Volgens diverse media, waaronder RMC Sport, zou FC Barcelona een ruildeal hebben geopperd tussen de dertigjarige Griezmann en Félix, die bij Atléti nog geen vaste basisspeler is geworden ondanks het prijskaartje van 120 miljoen euro dat voor hem betaald werd. Hoewel de Madrilenen in eerste instantie nog een streep zetten door de deal, zou er toch weer een opening zijn gevonden.

De internationale versie van ESPN meldt dat er gesproken wordt tussen beide partijen, vooral omdat Atlético Madrid wel oren zou hebben naar de rentree van Griezmann. De kans dat de club Félix laat gaan werd door transferspecialist Fabrizio Romano als nihil gezien, maar er wordt nog altijd gesproken tussen beide clubs. Mogelijk maakt alleen Griezmann nog een overstap op de absolute slotfase van de transfermarkt.

Lees ook'Barcelona ziet aanvaller vertrekken

Saul wordt in elk geval niet betrokken bij de deal, want voor hem zou alleen Chelsea in de race zijn. FC Barcelona heeft voor hem volgens de meeste media geen belangstelling, maar de club wil nog wel graag een extra aanvaller. Eerder passeerden Edinson Cavani (Manchester United), Mauro Icardi (Paris Saint-Germain) en Cédric Bakambu (Beijing Sinobo) de revue voor de positie voorin. Dagblad AS kwam overigens wel met de optie om ook Saul betrekken bij de deal tussen FC Barcelona en Atlético Madrid.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen