'FC Barcelona hoopt in extremis op Luuk de Jong'

31 augustus 2021, 20:29   Bijgewerkt: 31 augustus 2021, 20:42

FC Barcelona wil zich op het állerlaatste moment gaan versterken met Luuk de Jong. De Nederlandse spits werd deze zomer gelinkt aan een terugkeer bij PSV, maar daar zei hij zelf 'nee' tegen. Nu lijkt er alsnog een transfer aan te komen voor de aanvaller, die bij Sevilla op een zijspoor is beland.

Barcelona heeft op Deadline Day 'in paniek' een telefoontje gepleegd naar de subtopper, meldt AS. Het is geen geheim dat Ronald Koeman lovend is over de spits, die hij nog kent van hun gezamenlijke periode bij het Nederlands elftal. Daar was de aanvaller de perfecte pinchhitter en die rol moet hij ook in nou Camp gaan vervullen als het aan de trainer ligt. 

Lees ook: Schmidt neemt illusie weg: De Jong niet naar PSV

Het is echter niet zeker dat een transfer van De Jong naar Catalonië rond gaat komen. Er is namelijk extreem weinig tijd om tot een akkoord te komen. De clubs hebben nog maar een paar uur om tot een overeenstemming te komen. Aan de andere kant zijn er zeker kansen, aangezien de spits niet onomstreden is. Vooral na de komst van Wolves-aanvaller Rafa Mir lijkt zijn rol uitgespeeld. Daarom zou de club misschien wel mee willen werken aan een vertrek. Omdat er geen tijd is om lang te onderhandelen is een huurtransfer ook een serieuze optie.

Sam Lammers vindt nieuwe club

Een Nederlandse spits die sowieso van club verwisselt, is Sam Lammers. De aanvaller werd vorig seizoen voor tien miljoen euro gekocht door Atalanta Bergamo, maar de oud-PSV'er wist niet te overtuigen. De aanvaller leek op weg naar Genoa, zodat hij verder kon acclimatiseren in de Italiaanse competitie, maar uiteindelijk ging die deal niet door. Lammers wordt verhuurd aan Eintracht Frankfurt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen