'Peter Bosz grijpt met Olympique Lyon naast Martial en Ribéry'

31 augustus 2021, 20:55

Peter Bosz is op de laatste dag van de transfermarkt nog druk op zoek naar een aanvaller, maar dat is een moeilijke opgave voor de Franse subtopper. Anthony Martial stond op de radar, maar hij wilde zelf niet terugkeren in de Ligue 1 en blijft dus onder contract staan bij Manchester United.

Lyon werd eerst in verband gebracht met Willian, maar hij verkoos een terugkeer naar zijn vaderland Brazilië boven een Frans avontuur. Hij maakte de overstap van Arsenal naar Corinthians. Daarna kwam de voetballer van Manchester United in beeld, maar daar kan ook een streep doorheen nu hij zelf geen trek heeft in een terugkeer. Eerder was hij in Frankrijk al actief bij AS Monaco, dat hem voor circa vijftig miljoen verkocht aan de Premier League-club.

Ook de naam van Franck Ribéry (38) stond hoog op het lijstje van Bosz en technisch directeur Juninho, maar uiteindelijk is besloten hem geen aanbieding te doen. De voetballer is transfervrij na zijn vertrek bij Fiorentina en het is de vraag of hij nog een nieuwe club kan maken. Het betekent volgens L'Équipe dat er niets meer gaat gebeuren voor Peter Bosz.

Xherdan Shaqiri werd gehaald van Liverpool en Emerson werd op huurbasis overgenomen van Chelsea. Op de laatste dag van de transfermarkt heeft de club wel Jerome Boateng binnen gehengeld, weet Fabrizio Romano te melden. De verdediger was sinds juni al transfervrij na zijn vertrek bij Bayern München. Nu moet hij het team van Bosz dus van extra ervaring voorzien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen