Dessers naar Feyenoord, Willem ll en FC Groningen denderen door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

31 augustus 2021 – Feyenoord haalt Cyriel Dessers terug naar Nederland. De aanvaller wordt gehuurd van Racing Genk, waar hij niet kon rekenen op een basisplaats onder John van den Brom. In Rotterdam moet hij de concurrentie aangaan met gelegenheidsspits Bryan Linssen.

Dessers naar Feyenoord, Willem ll en FC Groningen denderen door

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Een ervaren aanvaller die zijn mannetje staat voorin. Cyriel heeft bewezen dat hij over scorend vermogen beschikt en we zijn ervan overtuigd dat hij dat bij Feyenoord ook gaat laten zien. Bovendien betekent zijn komst dat we voorin meer opties hebben om uit te kiezen, en dat is gelet op ons drukke programma geen overbodige luxe", vertelt Frank Arnesen op de clubwebsite. 

Eerder op de dag huurden de Rotterdammers Reiss Nelson van Arsenal. Hij moet voor extra mogelijkheden zorgen als buitenspeler. Daar gaat hij concurreren met Alireza Jahanbakhsh, Luis Sinisterra en Bryan Linssen. Laatstgenoemde speelde de eerste wedstrijden van het seizoen in de spits, maar daar kan Arne Slot nu kiezen voor de Belgische aanvaller. Hij speelde eerder al bij NAC Breda, FC Utrecht en Heracles Almelo.

FC Groningen haalt aanwinst nummer vier
FC Groningen blijft ook doordenderen deze transferperiode. Inmiddels is ook aanwinst nummer vier van de dag binnen in de persoon van Daleho Irandust vastgelegd. De middenvelder maakt de overstap van BK Häcken naar de Trots van het Noorden en tekent een contract voor vijf seizoenen.

"Zoals mogelijk al wel bekend, staat Daleho al heel lang bij ons op de radar. Ik denk dat we in totaal mogelijk al zo'n twee jaar met hem bezig zijn geweest", vertelt technisch directeur Mark-Jan Fledderus op de website van zijn club. "Deze transfer valt dan ook in de categorie 'de aanhouder wint', als je het mij vraagt. Vorig jaar waren we er al dicht bij, maar toen lukte het nog niet. Wij zijn blijven vasthouden aan ons doel om Daleho aan ons te binden."

Lees ook: FC Groningen verkoopt Matusiwa en hoopt op vierde versterking

De bestuurder weet dat de verwachtingen bij de supporters hoog is. "Dat vertrouwen in zijn kwaliteiten is mooi en wij gaan Daleho in alle opzichten helpen om het op het veld van Euroborg te kunnen laten zien. Wij halen met hem een creatieve speler binnen die in onze ogen ervoor kan zorgen dat het totale team nog beter kan gaan renderen. Een speler voor wie je een kaartje koopt. Wij hebben alle vertrouwen in Daleho en wensen hem heel veel succes", besluit Fledderus trots.

Willem ll haalt weer een Griekse spits
Argyris Kampetsis moet bij Willem ll zijn landgenoot Vangelis Pavlidis doen vergeten. De Griekse aanvaller wordt gehuurd van Panathinaikos en de Tilburgers hebben een koopoptie bedongen op de spits. Hij is zelf blij met de transfer naar de Eredivisie, vertelt hij op de website van de club. "Willem II heeft de laatste jaren een goede traditie met Griekse spelers opgebouwd. Ik heb Vangelis Pavlidis en Marios Vrousai over de club gesproken. Ze waren erg positief en evenals hen hoop ik hier een positieve indruk achter te laten." Eerder op de dag haalde technisch directeur Joris Mathijsen Ringo Meerveld al op bij FC Den Bosch.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

    Van een euro maak je €50, als Nederland wint van de USA.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd