Zaakwaarnemer duidelijk over Van de Beek: "Zag er echt goed uit"

31 augustus 2021, 23:31

Donny van de Beek mag niet vertrekken bij Manchester United. Dat terwijl zaakwaarnemer Guido Albers er alles aan gedaan heeft om de middenvelder tijdelijk ergens anders onderdak aan te bieden. Everton werd genoemd, maar de club liet het niet toe. 

"Ik heb hard gewerkt om iets te vinden voor Donny, maar de club houdt alles tegen", vertelt Albers in de liveshow van Voetbal International. Hij stelt dat er 'best veel interesse' is voor de middenvelder, die bij Manchester United niet kan rekenen op veel speeltijd. Desondanks mag hij dus niet vertrekken. "Italië, Duitsland, Engeland... Dat zag er echt goed uit. United leek mee te werken, maar uiteindelijk hebben ze dat toch niet gedaan."

De middenvelder maakte afgelopen seizoen voor veertig miljoen de overstap van Amsterdam naar Manchester. Veel spelen deed hij niet in zijn eerste jaar. Deze voorbereiding was hij nog een aantal keer aanvoerder, maar tijdens de Premier League-duels zat hij weer op de bank. "Aan de ene kant is het teleurstellend, maar aan de andere kant moeten we het als positief beschouwen. Dus dat er echt wel een kans komt", vertelt Albers.

"Maar we zullen de komende tijd weer afwachten of dat echt zo is. Niemand in Nederland heeft er nog vertrouwen in, maar Donny gelukkig wel", besluit de spelersagent. Bij de Premier League-club moet hij de strijd aangaan met Fred, Scott McTominay, Nemanja Matic, Bruno Fernandes en Paul Pogba.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen