Van Stee steekt hand in eigen boezem ondanks Sparta-aanwinst

31 augustus 2021, 23:43

Sparta Rotterdam heeft in de absolute slotfase van de transfermarkt alsnog een speler naar Het Kasteel gehaald. Met het huren van Giannis Masouras is de enige Deadline Day-aanwinst van de Rotterdammers een feit, desondanks steekt technisch directeur Henk van Stee de hand in eigen boezem en moet er nog het nodige gebeuren.

"Natuurlijk steek ik als eerste de hand in eigen boezem en had ik net als onze supporters meer verwacht in deze transferperiode. We moeten echter realistisch zijn en dicht bij onszelf blijven en onze visie. Met het aantrekken van Aaron Meijers eerder deze week en Giannis Masouras vandaag slaan we wel de juiste weg in", legt Van Stee uit op de clubsite. Middenvelders Deroy Duarte en Abdou Harroui vertrokken last minute bij Sparta, maar echt goede vervangers kwamen er dus nog niet op Deadline Day.

"We laten ons niet van onze visie afbrengen door spelers te halen ten koste van alles. In het verleden is vaak genoeg gebleken dat paniekaankopen tot slechte sportieve resultaten kunnen leiden. Ook na de deadline die vannacht verloopt kunnen wij onze spelersgroep nog versterken", liet Van Stee de deur naar transfervrije spelers meer dan open op Het Kasteel. Met de Griekse buitenspeler, die zowel voor- als achterin kan spelen, is hij in elk geval in zijn nopjes.

Lees ookTransfersom Harroui onthuld; nieuwe spits voor Cambuur

"We hadden Giannis al langer in het vizier, ook vorig seizoen toen hij op huurbasis speelde in Polen, maar uiteindelijk hebben we toch overeenstemming bereikt met Olympiakos om hem het seizoen af te laten maken in Rotterdam. Met ruim 100 wedstrijden in de benen in zowel Griekenland als Polen en ook internationale ervaring met het Griekse elftal onder 21 en Champions League wedstrijden met Olympiakos versterken we onze rechterkant in de selectie", stelt Van Stee over aanwinst, die de hele rechterkant kan bestrijken. Hij speelde onder andere voor Panionios, AE Larissa en Görnik Zabrze.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen