'Mbappé weigert 2 contractvoorstellen PSG; nieuwe club Ribéry'

1 september 2021, 14:18

Kylan Mbappé heeft twee contractaanbiedingen van Paris Saint-Germain naar de prullenbak verwezen. De 22-jarige aanvaller leek deze zomer de overstap te gaan maken naar Real Madrid, maar de Spaanse grootmacht besloot op het laatste moment om te wachten tot komende januari. Op dat moment is Mbappé namelijk gratis te strikken.

Het contract van Mbappé in Parijs loopt volgend jaar af. In januari is hij daarom te strikken voor een voorcontract. Paris Saint-Germain hoopt dat te voorkomen door hem een nieuwe verbintenis voor te schotelen. Dat gebeurde deze week al. Het eerste voorstel bedroeg een vijfjarige deal met een optie voor een extra jaar, waarin een jaarsalaris van 25 miljoen euro was opgenomen, meldt L'Équipe.

Het tweede voorstel zou hem de bestbetaalde speler van de club maken. Een tweejarig contract zou hem jaarlijks tussen de 42 en 50 miljoen euro moeten gaan opleveren. Mbappé weigerde de aanbiedingen, waardoor PSG moet vrezen voor een transfervrij vertrek van de steraanvaller. Hij lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een overstap naar Real Madrid. PSG heeft nog vier maanden om hem van gedachten te doen veranderen.

Nieuwe club Ribéry

Italiaanse media weten dat Franck Ribéry nog altijd niet van ophouden weet. De inmiddels 38-jarige aanvaller zit na zijn vertrek bij Fiorentina zonder club, maar lijkt in Hellas Verona een nieuwe werkgever te hebben gevonden. De Fransman is zelf al akkoord met de Italiaanse middenmoter en hoopt zijn deal snel wereldkundig te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen