KNVB schorst Sneijder voor 4 duels wegens scheldpartij

1 september 2021 – Wesley Sneijder mag de komende vier wedstrijden niet op de bank zitten bij DHSC. De Utrechtse amateurclub, waar de voormalig topmiddenvelder zijn trainersstage loopt, kan voorlopig ook geen beroep doen op assistent en broer Jeffrey Sneijder. Het duo wordt bestraft na een flinke scheldpartij vorig seizoen.

KNVB schorst Sneijder voor 4 duels wegens scheldpartij

Begin oktober kregen de gebroeders Sneijder een waas voor de ogen na een arbitrale beslissing tijdens Achilles Veen en DHSC, meldt het Algemeen Dagblad. Omdat zij het niet eens waren met de beslissing van de grensrechter, reageerden ze furieus. De KNVB maakte er niet direct een zaak van, omdat een week na het incident de voetballerij stil kwam te liggen.

Nu de competitie weer is hervat, moeten de twee oud-profs alsnog brommen. Wesley en Jeffrey Sneijder zijn de komende vier duels geschorst. De ex-speler van onder meer Ajax en Real Madrid mag zich tijdens die periode bovendien niet op het sportpark van DSHC, dat zijn naam draagt, begeven.

Met Wesley Sneijder in de trainersstaf hoopt hoofdklasser DSHC zich deze zomer te verzekeren van promotie naar de Derde Divisie. Met een gelijkspel tegen Poortugaal verliep de seizoenstart van afgelopen weekend teleurstellend.

Eredivisie

gerelateerd