Rensch moet debuut in Oranje nog even uitstellen

1 september 2021, 16:36

Devyne Rensch zal woensdagavond nog niet zijn debuut voor het Nederlands elftal maken. De achttienjarige verdediger van Ajax zit niet bij de wedstrijdselectie voor het WK-kwalificatieduel met Noorwegen.

Dat blijkt uit een door de UEFA gepubliceerde lijst met daarop de namen van de 23 Oranje-spelers die de wedstrijdselectie zullen vormen. Naast Rensch zal ook Matthijs de Ligt plaatsnemen op de tribune. De verdediger van Juventus is door zijn rode kaart tegen Tsjechië op het EK geschorst.

Rensch maakt deze interlandperiode zijn debuut bij de selectie van het Nederlands elftal. Ook Tyrell Malacia behoort voor het eerst tot de Oranje-groep. De linkervleugelverdediger van Feyenoord zal naar zich laat aanzien op de bank zitten als om 20.45 uur het eerste fluitsignaal klinkt. Daley Blind start vermoedelijk als linksback.

Voor een andere Feyenoord is vermoedelijk wel een basisplaats: Justin Bijlow. De 23-jarige doelman heeft de concurrentiestrijd van Tim Krul en Joël Drommel gewonnen en zal in Oslo zijn interlanddebuut maken. Jurriën Timber, Virgil van Dijk, Stefan de Vrij, Frenkie de Jong, Davy Klaassen, Georginio Wijnaldum, Cody Gakpo, Memphis Depay en Steven Berghuis zijn de andere spelers die in de basis worden verwacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen