Dessers droomt van De Kuip en zag tweet 'viraal' gaan

1 september 2021, 17:39

Cyriel Dessers was dinsdagavond de laatste Feyenoord-aanwinst voor het sluiten van de transfermarkt. Een dag later stond hij blij en opgelucht de pers te woord. "Die laatste week werd het hectischer en hectischer. Ik ben heel blij dat het nu 1 september is en ik supergoed terecht ben gekomen."

Onder meer het spelen onder trainer Arne Slot sprak Dessers aan, vertelde hij aan het clubkanaal van Feyenoord. "Ik heb een heel goed gesprek met hem gehad. Je ziet dat er een frisse wind waait, spelplezier is, goed wordt gevoetbald en een duidelijke visie is. Dat was voor mij heel belangrijk bij het maken van mijn keuze."

Zelf denkt de spits daar zijn steentje aan bij te kunnen dragen. "Ik ben een spits die het moet hebben van loopacties, goed positie kiezen en natuurlijk mijn goals. Maar ook het drukzetten is belangrijk bij deze ploeg. Ik denk dat ik tactisch goed en flexibel ben, dus ik denk zeker dat ik iets kan bijdragen."

Toen duidelijk werd dat Dessers de nieuwe spits zou gaan worden, dook op social media direct een oude video op waar de spits gevraagd werd naar welke wedstrijd in de Eredivisie hij het meest uitkeek. "Ik heb toen De Kuip gezegd en dat is nog steeds zo. De Kuip is iets speciaals. Dat gevoel heb ik nog steeds, zeker nu ik er zelf in Feyenoord-shirt mag spelen."

Via Twitter reageerde Dessers dinsdagavond al kort op zijn transfer, waarna hij zijn telefoon direct vol zag stromen met berichten van supporters. "Ik schrok er zelf van", lachte hij. "Het ging viraal, die meldingen bleven maar komen. Dat was mijn eerste kennismaking met de supporters en daarin merkte ik onmiddellijk hoe groot deze club is. Ik kijk ernaar uit om iets te laten zien hier."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen