Boadu verdedigt Ihattaren: "Dingen gezegd die niet waar zijn"

1 september 2021, 20:05

Myron Boadu heeft het woensdag opgenomen voor Mohamed Ihattaren. De jonge middenvelder nam een dag eerder definitief afscheid van PSV, waar hij niet door de voordeur heeft kunnen vertrekken. Volgens Boadu is Ihattaren is Nederland niet altijd eerlijk behandeld.

"Voor Mo was het belangrijkste dat hij een nieuwe stap maakte", stelde Boadu in gesprek met Voetbal International. "Mo is een heel goede jongen, daar kan ik weinig slechts over zeggen. Ik denk dat er in de media dingen zijn gezegd die niet waar zijn. Het is jammer dat hij zo wordt afgeschilderd", doelde hij op de vele kritiek die Ihattaren in de media te verwerken kreeg.

Boadu sprak lovend over Ihattaren en hoopt dat hij zich in de Serie A (eerst op huurbasis bij Sampdoria en vervolgens bij Juventus) weer kan bewijzen. "Mo is een fantastische voetballer en een fantastisch persoon. Ik hoop dat hij in Italië kan laten zien wie hij echt is. Iedereen weet dat hij goed kan voetballen, nu is het aan hem om het te laten zien."

Ihattaren was bij PSV in een uitzichtloze situatie beland en was daarom dringend aan een nieuwe omgeving toe. Deze vond hij uiteindelijk bij Juventus, al zal hij eerst een jaar op huurbasis voor Sampdoria uitkomen. Overigens werd hij bij zijn transfer bijgestaan door zaakwaarnemer Mino Raiola, dezelfde man die deze zomer ook Myron Boadu begeleidde bij zijn overstap naar AS Monaco. 

Lees ook: Ihattaren neemt met statement afscheid van PSV

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen