'Feyenoord meldde zich tevergeefs voor Seuntjens'

1 september 2021, 20:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord versterkte zich op de slotdag van de transfermarkt met Cyriel Dessers, maar had naar verluidt ook nog eeen andere opmerkelijke naam in gedachten. De Rotterdammers zouden zich namelijk bij Fortuna Sittard hebben gemeld voor Mats Seuntjens. De club wilde hem echter niet laten gaan. 

Dat meldde De Limburger woensdag in het verslag van de besloten oefenwedstrijd tussen Fortuna en Royale Union Saint-Gilloise (0-1 nederlaag). Daarin stond Seuntjens gewoon aan de aftrap, maar bijna was dat volgens de krant niet zo geweest. In de zoektocht naar een spits was Feyenoord namelijk uitgekomen bij de multi-inzetbare aanvaller, die dit seizoen zijn wedstrijden als centrumspits speelt. Dinsdagochtend hebben de Rotterdammers zich tevergeefs in Sittard gemeld. 

In die zoektocht kwam Feyenoord uiteindelijk dus uit bij Dessers, die tot het einde van dit seizoen gehuurd wordt van KRC Genk. Het was de achtste inkomende transfer van de Rotterdammers, die eerder op Deadline Day ook Reiss Nelson huurden van Arsenal. Daarnaast kwamen Guus Til, Alireza Jahanbakhsh, Marcus Pedersen, Ofir Marciano, Gernot Trauner en Fredrik Aursnes naar De Kuip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen