Di Maria haalt keihard uit naar Van Gaal: "Slechtste coach ooit"

2 september 2021, 10:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ángel Di Maria (33) heeft een flink appeltje geschild met Louis van Gaal. De Argentijn liet zich in het verleden al meermaals negatief uit over de Nederlandse coach, maar heeft dat nog eens dunnetjes overgedaan.

"Van Gaal was de slechtste coach in mijn carrière. Ik kon scoren of assists geven, maar de volgende dag liet hij me toch alleen de slechte passes zien. Hij behandelde me bovendien van de ene op de andere dag opeens heel slecht. Het leek alsof hij zichzelf belangrijker vond dan de spelers", stelt de aanvaller van Paris Saint-Germain tegenover TyC Sports over Van Gaal

Volgens hem was Van Gaal de reden dat hij mislukte bij Manchester United. Gesteld werd dat rugnummer zeven, van eerder Cristiano Ronaldo, te veel druk zou geven, maar dat klopt volgens de creatieve voetballer niet. "Ik geef helemaal niets om dat rugnummer. Het is maar een getal. Mijn probleem in Manchester was de coach", maakte Di Maria duidelijk. Met diens opvolger, José Mourinho, heeft de Argentijn beduidend meer.

"Mourinho is krankzinnig, voor mij was hij altijd een goed persoon. Hij had echter met iedereen ruzie, daar gaf hij echt niets om. Een keer lag hij keihard in de clinch met Cristiano Ronaldo en zei hem dat hij geen meters maakte en dat alle anderen wel voor hem renden", sprak Di Maria over zijn tijd bij Real Madrid, waar hij samenwerkte met de twee Portugezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen