Déjà vu voor FC Emmen na nieuwe nederlaag in Helmond

3 september 2021, 22:59

Al voor de derde keer dit seizoen stond FC Emmen vrijdagavond met lege handen. Ook in speelronde vijf werd er namelijk verloren, dit keer op bezoek bij Helmond Sport. De Drentenaren hadden het absolute overwicht op het veld, maar verloren de wedstrijd wel met 1-0.

Een goal vroeg in de tweede helft zorgde voor die uitslag. Het was Jellert van Landschoot die een van de weinige kansen - vier om precies te zijn - van Helmond Sport binnenkopte. Aan de andere kant noteerde Emmen, dat tevens 67% van het balbezit had, vijftien doelpogingen. Daar zaten af en toe zeer aardige aanvallen tussen, maar zonder rendement.

Voor de bezoekers zal het allemaal iets te bekend aanvoelen. Ook vorig seizoen in de Eredivisie beleefde Emmen een dramatische seizoensstart, waarbij het af en toe goed voetbal liet zien, maar uiteindelijk pas medio februari de eerste overwinning boekte. Die driepunter is dit seizoen gelukkig wel al binnen, maar goed gaat het bij lange na nog niet. Na de nederlaag in Helmond staat de club met slechts vier punten op plek achttien.

Helmond zelf is de slechte seizoensstart inmiddels juist te boven. De ploeg verloor de eerste drie wedstrijden op rij, maar boekte na de 1-0 overwinning op Jong PSV van vorige week vandaag de tweede zege. Daarmee klimt Helmond voorlopig naar plek acht. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen