Glasner heeft slecht nieuws voor zowel Younes als Ache

4 september 2021, 16:30

Amin Younes en Ragnar Ache zijn niet ingeschreven voor de groepsfase van de Europa League. Eintracht Frankfurt heeft de aanvallers met een verleden in de Eredivisie niet op de lijst gezet die bij de UEFA is ingeleverd.

Het is tekenend voor de situatie van Younes en Ache bij Eintracht. De aanvallers zitten op een dood spoor bij de huidige nummer veertien van de Bundesliga. Younes, voormalig speler van Ajax, was deze zomer nog heel dicht bij een transfer. De buitenspeler leek op weg naar Al-Shabab in Saoedi-Arabië, maar de overgang ketste af.

Zijn perspectief in Frankfurt am Main is weinig rooskleurig. Younes kwam een jaar geleden op huurbasis over van Napoli en wordt ook dit seizoen gehuurd van de Italiaanse club. Oliver Glasner, de nieuwe trainer van Eintracht, lijkt het echter niet in hem te zien zitten. Dit seizoen kreeg Younes alleen speeltijd in de DFB-Pokal. In de Duitse competitie kwam hij nog niet in actie.

Ook Ache gaat een lastig seizoen tegemoet. De Duitse aanvaller, die een jaar geleden werd weggekocht bij Sparta Rotterdam, kreeg in tegenstelling tot Younes wel speeltijd in de eerste drie speelrondes van de Bundesliga. Telkens kwam hij als invaller binnen de lijnen. Europese ervaring gaat hij echter niet opdoen, want in de groepsfase van de Europa League heeft Glasner hem niet nodig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen