Sneijder trots op zoon (15) die op verjaardag debuteert

4 september 2021, 19:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jessey Sneijder zal zijn vijftiende verjaardag niet snel vergeten. De zoon van Wesley Sneijder heeft zaterdag zijn debuut gemaakt in de Hoofdklasse. De jarige job maakte als invaller zijn eerste officiële speelminuten voor DHSC.

Bij DHSC vindt dit seizoen een kleine familiereünie plaats. De 37-jarige Wesley Sneijder is assistent-trainer bij de club uit Utrecht, oudere broer Jeffrey Sneijder (38) maakt eveneens deel uit van de technische staf en broertje Rodney Sneijder (30) is aanvoerder van het elftal. Jessey Sneijder heeft klaarblijkelijk ook voetbalbloed door zijn aderen stromen, daar hij al op zeer jonge leeftijd is doorgeschoven naar het eerste elftal.

De jarige Jessey kwam zaterdag tegen DUNO een kwartier voor tijd binnen de lijnen. Op dat moment stond de 2-0 eindstand al op het scorebord. Soufyan Moro en Gökhan Yasar waren in de eerste helft trefzeker voor de club uit Utrecht.

Wesley Sneijder heeft op Instagram trots gereageerd op het jubileum van zijn zoon. 'Trots op je Jessey. Je debuut in DHSC 1 op je verjaardag', schrijft hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen