Gorré sloopt Surinaamse bond: "Geen verstand van voetbal"

5 september 2021, 13:29

Dean Gorré is nog altijd teleurgesteld na zijn gedwongen vertrek bij de Surinaamse voetbalploeg. De bondscoach plaatste zich met het land voor de eerste keer in de historie voor de Gold Cup, maar Gorré kreeg alsnog zijn ontslag. In het ESPN-programma Goedemorgen Oranje gaat hij uitgebreid in op zijn ontslag.

Bondslid Roy Samuels besloot Gorré uiteindelijk weg te sturen. Samuels verweet Gorré dat hij 355 dagen per jaar niet in Suriname was. "Volgens mij weet deze man niet hoeveel dagen er in een jaar zitten... Iedereen weet dat het niet zo is. Ik ben altijd in Suriname. Maar tijdens corona in 2020 wilde ik graag bij mijn familie in Engeland gezeten. Daarom heb ik toen een half jaar thuis gezeten."

Gorré keerde naar eigen zeggen zo snel mogelijk terug. "Ik ben met de eerste vlucht die kant op gegaan en heb alles afgemaakt. Dus als je die man hoort praten, blijkt dat hij helemaal geen niveau heeft. Dat soort mensen zorgt ervoor dat het Surinaamse voetbal niet vooruit kan. Het is gewoon slecht voor het voetbal, ze hebben er helemaal geen verstand van."

De groepsfase was afgelopen zomer al het eindstation voor Gorré's ploeg tijdens de Gold Cup. Dat was echter niet de hoofdreden waarom de trainer werd ontslagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen