Forse kritiek op Ajax-aanwinst Daramy na Deense basisdebuut

5 september 2021 – De kersverse Ajax-aanwinst Mohamed Daramy (19) heeft geen indruk kunnen maken tijdens zijn basisdebuut als international van Denemarken. De Deense media waren zeer kritisch op de aanvaller, die voortijdig werd gewisseld. Van BT kreeg hij zelfs een één als beoordeling.

Forse kritiek op Ajax-aanwinst Daramy na Deense basisdebuut

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat medium geeft sterren aan spelers op een schaal van één tot zes, waarbij de buitenspeler slechts één ster ontving. 'Daramy beleefde een heel grijs en saai debuut en oogde net iets te vaak als een jeugdspeler', was de harde kritiek op het optreden van de Ajacied, die overkwam van FC Kopenhagen. Door zijn goede spel bij de Deense topclub, werd hij voor het eerst uitgenodigd en kreeg hij dus zaterdagavond een basisplaats.

Halverwege werd hij door de coach gewisseld, vanwege de gele kaart die hij vlak voor de pauze kreeg. Ook Extrabladet en Tipsbladet waren maar weinig onder de indruk van het optreden van de aanvaller.

Lees ookAjax-aanwinst Daramy beleeft primeur op Faeröer Eilanden

Dat Daramy in de basis begon, had er overigens ook mee te maken dat coach Kasper Hjulmand veel spelers rust gaf. Simon Kjaer, Pierre-Emile Højbjerg, Thomas Delaney, Mikkel Damsgaard en Yussuf Poulsen begonnen bijvoorbeeld alleen niet aan de aftrap, wat uiteindelijk door de 1-0 zege geen puntverlies veroorzaakte.

Reacties

Ajax

gerelateerd