PSV profiteert van Turkse markt en loost overbodige verdediger

5 september 2021, 20:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Over het algemeen wordt er zeer verafschuwd gekeken naar het feit dat in sommige competities de transfermarkt nog iets langer open is, maar PSV heeft er ditmaal van geprofiteerd. Derrick Luckassen wordt namelijk voor de vierde keer in zijn Eindhovense periode verhuurd. Nadat hij vorig seizoen op huurbasis uitkwam voor Kasimspasa, blijft hij actief in Turkije.

Fatih Karagümrük gaat het komende voetbalseizoen profiteren van de diensten van Luckassen. Hij wordt voor één seizoen verhuurd aan de Turkse club, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving. De Eindhovense club meldde namelijk eerder dat hij voor twee seizoenen zou vertrekken, maar dat blijkt toch slechts één seizoen te zijn. Luckassen speelde vorig seizoen zeventien wedstrijden.

De centrale verdediger maakt geen deel uit van de plannen van Roger Schmidt, die met Andre Ramalho, Olivier Boscagli, Armando Obispo en Jordan Teze veel keuzes heeft centraal achterin. Eerder vertrok Nick Viergever al uit Eindhoven. Hij gaat spelen voor de Duitse promovendus Greuther Fürth, de competitie waar ook Luckassen in het verleden in actief was.

Lees ook: 'Vierde verhuur lonkt voor PSV-verdediger Luckassen'

Luckassen komt uit de jeugd van AZ en werd een grote toekomst voorgeschreven. Hij werd dan ook opgepikt door PSV, waarvoor hij uiteindelijk slechts 31 duels speelde. In 2018 werd hij uitgeleend aan Hertha BSC, maar dat bleek niet zijn niveau te zijn. Later speelde hij bij Anderlecht wel een heel seizoen in de basis, maar na een derde uitleenbeurt aan Kasimspasa, lijkt zijn carrière alleen nog maar bergafwaarts te gaan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen