Imponerende Bakker maakt kans op fraaie Bundesliga-prijs

6 september 2021, 16:54

Mitchel Bakker maakt voorlopig veel indruk als speler van Bayer Leverkusen. De linksachter verruilde Paris Saint-Germain deze zomer voor de Duitse subtopper, waar hij in de eerste maand van het nieuwe seizoen vaste waarde is. Ook de Bundesliga beseft dat Bakker tot een van de uitblinkers van de Duitse competitie behoort.

De jeugdinternational maakt namelijk kans op de prijs 'Rookie van de maand augustus', zo maakt de Bundesliga bekend op het eigen Twitterkanaal. Bakker heeft concurrentie van mede-jongelingen Dominik Szoboszlai en Mohamed Simakan, die beiden voor RB Leipzig spelen. De speler die van fans de meeste stemmen ontvangt, valt in de prijzen.

Bakker was in de maand augustus goed voor één treffer en één assist. Bovendien baarde hij opzien door flinke snelheden te halen op de linkerflank. Afgelopen maand tikte hij de 34,43 kilometer per uur aan. De 21-jarige linksback maakt daarmee veel indruk. Bakker speelt een belangrijke rol in de tweede plaats in de competitie.

De voormalig Ajacied werd deze zomer overgenomen van Paris Saint-Germain, waar hij afgelopen seizoen veel aan spelen toekwam. De club besloot hem echter alsnog naar Duitsland te laten verkassen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen