Onduidelijkheid over Van Nistelrooy

27 juli 2006, 09:39

De soap rond Ruud van Nistelrooy kent vrijwel dagelijks nieuwe ontwikkelingen. Inmiddels weten Spaanse media te melden dat de transfer van de spits naar Real Madrid rond is, maar bij Manchester United ontkent men dat in alle toonaarden. Manager Alex Ferguson houdt van aan zijn vraagprijs, die naar verluidt ruim zeven miljoen euro hoger ligt dan het bod van Real.

Real Madrid bracht woensdag een nieuw bod uit op de Nederlander. De Spaanse club is inmiddels bereid om ongeveer vijftien miljoen euro op tafel te leggen voor de spits, die graag weg wil bij Manchester United. Diverse media in Spanje weten te melden dat Manchester United hiermee akkoord is gegaan, maar manager Ferguson ontkent dat. 

"We kennen de markt. Als we Ruud verkopen, doen we dat voor een prijs die recht doet aan zijn marktwaarde", zegt de Schot tegen MUTV. "Hij is één van de beste spitsen van Europa, dus qua prijs is hij vergelijkbaar met Andrei Shevchenko. Chelsea betaalde bijna vijftig miljoen voor hem, dus Van Nistelrooy moet een vergelijkbaar bedrag opleveren."

Ferguson is op de hoogte van het nieuwe bod uit Madrid, maar lijkt niet onder de indruk. "Ik heb even geïnformeerd bij directeur David Gill en er is eigenlijk niets veranderd. Real heeft haar bod met ongeveer twee miljoen euro verhoogd, meer niet. Voorlopig blijft Ruud gewoon speler van Manchester United."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen