Lammers legt zijn keuze voor Eintracht Frankfurt uit

7 september 2021, 15:23

Sam Lammers ziet zijn Duitse avontuur met vertrouwen tegemoet. De 24-jarige aanvaller maakte vlak voor het verstrijken van de zomerse transferperiode de tijdelijke overstap van Atalanta naar Eintracht Frankfurt. Dinsdagmiddag nam Lammers plaats achter het spreekgestoelte om voor het eerst de Duitse pers te woord te staan.

"De eerste dagen hier in Frankfurt zijn goed verlopen. Ik ben heel hartelijk ontvangen en voel me hier erg op mijn gemak", begon de voormalig speler van PSV. "Ik heb vooraf zeer positieve gehad met de club en coach. Frankfurt is een grote club die aanvallend wil spelen. Als spits past deze aanpak natuurlijk heel goed bij mij. Ik kwam met de auto van Bergamo naar Frankfurt. Toen ik werd gebeld, heb ik wat spullen ingepakt en ben ik meteen in de auto gestapt."

Bij Eintracht hoopt Lammers meer aan spelen toe te komen dan bij Atalanta. De aanvaller tekende een jaar geleden bij de Italiaanse club, maar slaagde er niet in een basisplaats te veroveren. Het voorbije seizoen kwam Lammers tot vijftien optredens in de Serie A, waarvan veertien als invaller. "Ik heb er bewust voor gekozen om de transfer te maken om weer meer speeltijd te krijgen. Ik heb de afgelopen jaren veel geleerd en ben klaar om een ??heel seizoen veel speelminuten te maken", aldus Lammers.

"Ik ben me ervan bewust dat de Bundesliga een zeer sterke competitie is", ging hij verder. "Maar dat was ook een van de redenen voor de verandering. We hebben een goed team waarmee we aanvallend kunnen spelen. Eén van mijn sterke punten is dat ik technisch onderlegd ben en tweebenig ben. Ik voel me erg op mijn gemak in de zestien van de tegenstander. Gezien mijn lengte zou ik nog meer kopdoelpunten kunnen maken, daar blijf ik hard aan werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen