Turkije start met Orkun Kökcü en hattrick-held Yilmaz

7 september 2021, 20:19

Orkun Kökcü staat vanavond in de basis als Turkije het in de Johan Cruijff ArenA opneemt tegen Oranje. De middenvelder van Feyenoord krijgt het vertrouwen van bondscoach Senol Günes en mag zich laten zien in het cruciale duel. De vorige keer bleef Kökcü negentig minuten op de bank tegen Nederland.

De geboren Haarlemmer vormt samen met Okay Yokuslu het blok voor de defensie. Achterin begint Gunes met Kaan Ayhan, Merih Demiral, Caglar Soyuncu en Mert Muldur. Aan Ugurcan Cakir de zware taak om Oranje in de ArenA van scoren af te houden. In aanvallend opzicht moet Nederland opnieuw rekening houden met Burak Yilmaz.

De ervaren spits verzorgde tijdens de eerste wedstrijd tussen deze ploegen drie doelpunten en had een groot aandeel in de 4-2 overwinning. Kenan Karaman, Hakan Calhanoglu en Cengiz Under moeten Yilmaz helpen aan zijn mogelijkheden. Halil Dervisoglu, die geboren werd in Rotterdam, begint in zijn geboorteland op de bank.

Opstelling Turkije: Ugurcan Cakir; Kaan Ayhan, Merih Demiral, Caglat Soyuncu, Mert Muldur; Orkun Kökcü, Okay Yokuslu, Hakan Calhanoglu; Cengiz Under, Burak Yilmaz, Kenan Karaman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen